Program postuniversitar in cooperare cu Harvard Business School: "Microeconomia competitivității: firme, clustere și dezvoltare economică"

Începând cu anul universitar 2015-2016, facultatea de Relatii Economice Internationale din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti, în calitate de membru afiliat al rețelei Microeconomics of Competitiveness coordonată de Institute for Strategy and Competitiveness la Harvard Business School, organizează programul postuniversitar Microeconomia competitivității: firme, clustere și dezvoltare economică (Microeconomics of competitiveness: firms, clusters and economic development).

 

Având la dispoziție un fond de timp total de 92 ore, programul se desfășoară în limba engleză și permite aprofundarea unor teme esențiale pentru o performanță competitivă superioară. Cursanții vor studia și dezbate cazuri reale în formularea strategiei globale, politici de cluster, localizarea afacerii și economia regională, competitivitatea la nivel de firmă, oraș, țară sau regiune. Temele și studiile de caz programate sunt anunțate pe pagina web a programului, unde sunt oferite și informațiile necesare privind organizarea programului (acreditarea și diploma de finalizare, procedura de înscriere, taxe de școlarizare).

 

Prima serie din acest an se va desfășura în perioada 9 mai – 2 iulie 2016, pe durata a 6 ore în fiecare vineri și sâmbătă. Cursanții au posibilitatea să utilizeze materiale de studiu – studii de caz, prezentări, materiale video – pregătite și puse la dispoziție de către Harvard Business School. Detalii despre acest program se pot găsi la adresele: http://www.isc.hbs.edu/resources/courses/moc-affiliate-network/Pages/participating-institutions.aspx

http://www.postuniversitare.ase.ro/relatii-economice-internationale

Anunțuri de ultimă oră:

International Conference ”The Future of Europe” 2018:

22-23 November 2018 (click here for details)